joi, 24 decembrie 2009

Primiți cu Ajunul?

Recunosc. Sunt o mașteră. Astăzi nu am primit cu Ajunul. Drept care, colindătorii mi-au urat din greu, din adâncul unei flegme verde tebecist. Pe post de buhai a fost, pare-se ușa mea, care trebuie că a scos un sunet tradițional atunci când i-au tras cu sete un șut de bocanc. Glasuri argintii trebuie să fi răsunat în holul blocului, atunci când drăgălașii colindători mi-au țintit cu clopoțelul vizorul până când, în sfârșit, au reușit să-l crape ușor! Să înțeleagă și femeia-cea-rea-care-refuză-să-ne-dea-bani-pe-o-strofă-zisă-pe-repede-inainte-și-fără-nicio-altă-bucurie-decât-cea-a-câștigului, că e Ajunul Crăciunului.

Și ce dacă nu eram acasă?!

Sărbători fericite tuturor prietenilor mei și tuturor oamenilor buni care trec pe aici.

24 de comentarii:

deyu spunea...

craciun fericit Innu! sarbatoarea sentimentelor sa iti patrunda in casa si in viata adanc, pana la radacina tuturor nedreptatilor lumesti si sa le faca imune!

Zicolorata spunea...

Din pacate s-a dus vremea colindatorilor care iti miscau sufletul atunci cand iti bateau in poarta. Trebuie sa ne multumim cu inregistrari, cu colinde cautate pe sufletul fiecaruia. Bine ca exista. Multumim pt urari si le intoarcem insutit. Craciun fericit!

motanes spunea...

Crăciun fericit, Innuenda! Buhaiul eu îl păstrez pt Pluguşor, pe care, deşi ispitit de câştig, nu-l pornesc până în Ajun de Anul Nou! :)

innuenda spunea...

Deyutza, mulțam de urare. Mi-a plăcut asta cu... să-mi pătrundă bucuria până la rădăcina tuturor nedreptăților lumești și să le facă imune! Tare de tot!:))

Zicolorata, pe la țară am văzut că oamenii chiar iau în serios sărbătorile de iarnă. Ai noștri s-au prostit așa! Mulțumesc și eu de urări!

Motanes, ce pretenții ai de la mine?! Nu scot un cuvânt despre Steaua, nu știi că-s dinamovistă? Hau-hau-hau!:D
Mulțumesc de urări, urzicătorule!:P

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Sarbatori fericite, Innu.Departe de colindatori rai :).

Nea costache spunea...

Fie ca sfata Sarbatoare a Craciunului, sa aduca in casa familiei tale multa sanatate, fericire, imbelsugare si prosperitate! Sarbatori fericite!

metaphor spunea...

Sarbatori fericite !

Marian S. spunea...

Ne vedem la anu` cînd mă trezesc.
Hâc !
Crăciun fericit şi LA MULTI ANI !

Pisicot spunea...

Si tie la fel, Innu :) si sa ai un an nou mai bun!

loristiuj spunea...

noi am deschis pe la 10 unui grup de 4 colindători... au cântat tare frumos... am vrut să le dăm bani și au refuzat... ne-au spus că ei colinDă de drag, nu pentru bani... le-am dat portocale...

Sărbători fericite! :-)

gabitza spunea...

Sarbatori fericite, Innu! Sanatate, liniste in suflet si toate cele bune tie si tuturor celor dragi tie!

Anonim spunea...

Innu, trimite colindatorii la mine!
Craciun fericit!

innuenda spunea...

Anielle, mulțumesc. Sărbători calde și ție! Ăia răi nu-s urători, îs urâtori!:))

Nea Costache, un domn, ca întotdeauna. Îți urez și eu sărbători fericite și un an cumsecade!

Metaphor, de asta să ai parte și tu! Sărbători binecuvântate!Mulțumesc de urare.

Marian-mariane, ce tot bei, băiatule...? Dacă tot bei, ridică paharul și pentru tine și spune-ți la mulți ani din partea mea.

Pisicot, e nevoie de un an mai bun. Doamne ajută! La mulți ani!

Lori, sunt locuri unde timpul nu s-a lăsat contaminat de vremuri. Și unde Crăciunul păstrează intactă magia colindelor. Nu pot decât să mă bucur. Sărbători tihnite!

Găbitza, la fel, să te bucuri de sărbători liniștite și să îți aducă Noul An ce-ți lipsește!

Bubu, eu i-aș trimite, dar au uitat să-mi scrijelească și adresa ori telefonul pe ușă!:)))Să ai un an minunat, Buburuzo!

zuzeta spunea...

:)
la multi ani, draga innu.

anadana spunea...

Drum bun acolo unde mergi, Innuenda!Prinde Anul in cele mai frumoase locuri, asculta concerte de orga in biserici minunate(SF.Mihail, Sf.Petru),intoarce-te cu sufletul plin de bucurie.La multi ani!

innuenda spunea...

La mulți ani, zuzeta și anadana. Mulțumesc, anadana pentru sugestii. Sper să-mi reîncarc bateriile fizice,și să mă odihnesc în vacanța asta, că sunt cam golite în finalul ăsta de an.

Oricum, mai intru cu ceva poze și povești, că nu mă rabdă sufletul să mă bucur singură de vacanțe.

Catalin spunea...

Sper ca nu e prea tarziu sa-ti urez si eu "la multi ani" si un an excelent. :)
Am alungat si eu un grup de colindatori, iar apoi am avut remuscari pentru ca am fost asa rau. Totusi, am scapat nepedepsit. Usa mea e intacta. :)

innuenda spunea...

La mulți ani, Cătă. Și un an bun pentru reinventări spectaculoase!;)

Anonim spunea...

La mulți ani, innuenda!
La mulți ani, tuturor !

cristina spunea...

La multi ani, Innu! Liviu si Cristina

Anonim spunea...

Innu, esti in somaj?

innuenda spunea...

La mulți ani Bubu, Cristina, Liviu!!

Nu-s în șomaj,Bubu, dar abia m-am întors în țară pe 4 ian, pe 5 ian noaptea eram la Matei Balș cu febră 40 în cap și tuse, apoi am trecut pe Tamiflu până pe 8 ian când mi-au venit analizele de la Cantacuzino. N-am avut gripă porcină, ci sezonieră, dar încă sunt sub tratament pentru alte colaterale, descoperite cu ocazia analizelor încrucișate făcute la Matei Balș. Mâine promit să pun măcar poze, dacă nu și câteva cuvinte.:)

(Și mie mi-a fost dor de voi și de blog!)

anadana spunea...

La multi ani, Innuenda, bine-ai venit si multa sanatate!Imi pare rau ca esti bolnava, sper sa fie bine-bine pana la urma :) :)

innuenda spunea...

anadana, bine te-am găsit! La mulți ani și ție!